Vetőmagtisztító gépek

Speciális finomtisztító gép, mely alkalmas bio és hagyományos szántóföldi kultúrában előállított ipari apró és nagymagvak, konyhakerti és virágmagok hatékony tisztítására.

A magas minőségi igényt végző síkrostás tisztítók kiváló hatékonyságot, tisztaságot biztosítanak minden termény számára, és biztosítja a családi gazdaságok, mezőgazdasági vállalkozások, feldolgozó üzemek, vetőmag üzemek számára a magas minőségi igényt. A finomtisztító gépeink kíméletesen végzik a tisztítási feladataikat, így mechanikai sérüléseket nem okoznak, ezzel javítva a csírázó képességet. Az eredmény a magas minőség, nagyobb árbevétel, jobb piaci pozíció.

A tisztítógép a rostamezők kialakítása, a tisztítandó magvak belső vezetése révén a durva szennyeződések leválasztását egy rög rostával végzi, mely a továbbiakban megkönnyíti a felső rostaszekrényben lévő fölöző és aljazó rosták munkáját, melyet egy visszavezető lemez segítségével az alsó rostaszekrénybe visszavezetünk újabb fölöző és aljazó munkára, tehát a gép egy munkamenetben kétszer fölöz és aljaz. A tisztítandó magvak függvényében a finomtisztító gép készül bordás és vibrotálcás adagoló rendszerrel.

A tisztítógép alkalmas precíz finom tisztításra, kalibrálásra és nagytömegű gabonafélék előtisztítására. Az aratás során az érett és szárazmaghoz a vágóasztal az azonos magasságban lévő zöld gyomot is levágja, így átnedvesedik a kultúr mag. A tisztító gép kivallóan alkalmas a gyors, precíz át tisztásra, valamint a hatékony elő és utószél révén alkalmas 1 és 3 % közötti nedvesség elvonására, így biztosítva a szárítás nélküli biztonságos tárolást.

1000 mm rostaszélességű vetőmagtisztító gép

A vetőmagtisztító műszaki adatai

Típus: HMT-S2K
Totál rostafelület9 m2
Ventilátor teljesítmény5,5 KW
Excenter tengelyhajtás2,2 KW
Bordásadagoló tengely
(frekvencia szabályzásra előkészítve)
1,1 KW
Teljesítmény adatok | I. Finom tisztításban:
- vetőmag búza3 - 5 tonna / óra
- durum búza2 - 4 tonna / óra
- zab, szója, hántolt rizs2 - 4 tonna / óra
- mák, lucerna1 - 1,5 tonna / óra
- fűmag1,2 - 1,5 tonna / óra
Teljesítmény adatok | II. Finom tisztításban:
- búza15 tonna / óra
- napraforgó4 - 6 tonna / óra

1500 mm rostaszélességű vetőmagtisztító gép

Speciális finomtisztító gép 5 t/h teljesítményű

Speciális finomtisztító gép 10 t/h teljesítményű

Minden kötelezettség nélküli személyes találkozó keretében helyszíni szemlét végzünk és megtermelt magvainak tisztításához szükséges gépekre javaslatot teszünk, felteheti kérdéseit mindenre kiterjedően.

Írjon nekünk! Kérje

egyedi árajánlatunkat!

Székhely

5000 Szolnok, Veder utca 27.

Telefon

E-mail

Kövessen minket facebook-on!

Kérje egyedi árajánlatunkat!

© 2020 Variomagkft | Minden jog fenntartva